HTML

Eladó gyönyörű ház 270nm, csak 34,9mFt Tárnokon

Szenzációs kialakítású és elhelyezkedésű ház, gyönyörű, gondozott kerttel eladó. Ekkorát, ennyiért, ilyen minőségben nem kap máshol. A négyzetméterár 129eFt, kevesebb, mint az önköltség!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tárnoki ház jóárasítva

2010.10.28. 16:00 BGBGBG

Megér önnek tizenhárom perc autózás huszonötmillió Forintot? Meg hát!

Ha ez a ház a XI. kerületben lenne, legkevesebb 60mFt-ot kellene kiadnia érte. A legolcsóbb ilyen méretű ház kerül ennyibe, de az átlagár a 250-300 nm kategóriában 100mFt körül van. Így, hogy Tárnokon található, 13 percre a BAH csomóponttól, már ennek az árnak majd' a feléért, 35mFt-ért megkaphatja. Van élet Budapesten kívül is (nagyon is jó!), gondolja át!

Ez a szenzációs kialakítású és elhelyezkedésű ház, gyönyörű, gondozott kerttel eladó most. Ekkorát, ennyiért, ilyen minőségben nem kap máshol. A négyzetméterár 129eFt, kevesebb, mint az önköltség!

Óránként kétszer jár a legmodernebb, piros vonat Tárnokról Budapestre a most felújított pályán, a menetidő 25 perc. Ideális, felfutóban lévő agglomerációs település.

A saját célra épített ház gazdag felszereltségű és igényes anyagokból épült. A 100nm-es földszinten 68 nm-es nappali és konyha, dolgozószoba, fürdő és wc található. Ez a szint közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, két terasz is kertkapcsolatot biztosít. Az emeleten 3 hálószoba van, az egyik faburkolatú, hangulatos terasszal, amely a kertre néz. Az emeleten is van egy teljes méretű fürdőszoba (káddal, wc-vel, bidével) és plusz egy külön wc. Az alagsori szinten, mintegy 100 nm-es területen található a kétállásos garázs, mellette borospince, konditerem és tárolóhelység.

A nappali belmagassága a különleges belsőépítészeti kialakításnak köszönhetően 6m, mely a tágasság, nyitottság érzését adja. Erre a részre került a négyméteres motoros vetítővászon, amivel esténként "mozit" lehet a nappaliból kialakítani (a beépített projektor és vászon külön megállapodás tárgya lehet). A nappali és a konyha egész nap fényárban úszik a különleges elrendezésű és változatos formájú ablakoknak köszönhetően. Az utcafronti ablakokon spaletta is van.

Az árban benne van a teljesen felszerelt konyha és a tálalószekrény: 6 égős gáztűzhely, teljesen automata, programozható digitális elektromos sütő, minőségi szagelszívó, mosogatógép, Samsung side-by-side garanciális hűtőszekrény. A fűtést és a melegvizet gazdaságos kondenzációs gáz-cirko kazán biztosítja használati melegvíz-keringtetéssel. A fűtés és használati melegvíz beállítások hónapokra előre programozhatóak. A fűtés padlófűtés és radiátoros fűtés. A nappaliban a kandalló elő van készítve (kémény megépítve), csak oda kell állítani vagy építeni a megfelelő helyre. A fürdőszobákban elektromos padlófűtés is beépítésre került a tavaszi-őszi átmeneti időszakokra tekintettel. A házhoz készült napkollektor terv 1000l-es szférikus tartály felhasználásával. Ennek beépítése ingyenesen megoldja a teljes melegvízellátást és a fűtés kb. 60%-t egész évben. A tervet az új tulajdonosnak átadjuk.
A nappali burkolata járólap, a hálószobáké parketta. A házban külön aktiválható kétkörös riasztórendszer van, mely mind mozgást, mind nyitást érzékel. A riasztórendszer távfelügyeletre van bekötve. Az alagsorban beltéri medence és szauna is kialakítható.

Automata távirányítós kertkapu és automata garázskapu teszi kényelmessé az autós közlekedést. A kertben automata öntözőrendszer működik, mely egész évre előre programozható. Az öntözőrendszer a vizet a locsoláshoz a saját kútból szerzi. A hátsó, dús gyepes kertet 40 db leylandi ciprus és néhány nyírfa gazdagítja. Az első kertet virágzó cserjék díszítik. A garázsfeljáró díszburkolatos. Vörösrézből készült az ereszcsatorna, a tömörfa ajtókon és az ablakokon rézből készült szerelvények vannak. Ipari áram csatlakozók a pincében (380V).

A házhoz ajándékba adjuk a kerti szerszámokat: talicska, búvárszivattyú, kerti eszközök, mindezek tárolására polcrendszer, felfújható kerti medence.

Az alagsorban kialakítható billiárdszoba, hatméteres terepasztal, "kártyabarlang", zeneszoba, wellness, műhely, bármi, amire vágyik. Ugye, hogy megérdemelné?

Hívjon, szívesen körbevezetjük.

06309303606

 http://ingatlan.com/5422897

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarnok.blog.hu/api/trackback/id/tr322395437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása